Novice

Page 1 of 4  > >>

Aug 24, 2012

Z MS Windows 8 je podjetje Microsoft po četrt stoletja spremenilo logo podjetja.

Microsoft nov logo 2012

 

Jul 15, 2012

Poskrbeti je potrebno za arhiviranje osebnih in poslovnih podatkov na računalniku. Seveda so lahko na delu tudi virusi in podatki so tudi lahko izgubljeni. Podatki v računalniku so najpogosteje hranjeni na trdem disku. To je mehansko/elektronska naprava. Mehanski deli so občutljivi in zato tudi lažje pokvarljivi.

Arhiviranje podatkov na trdi disk

Oct 26, 2010

Microsoft od petka 29.10.2010 naprej proizvajalcem računalnikov več ne dovoljujejo prodaje računalnikov z operacijskim sistemom Windows XP.

CMS - 1.6.6 - Bonde
 

Brezplačni antivirusni programi

avast! Avast ponuja precej. Za domače uporabnike je najzanimivejše to, da ni v standardni birokratski opravi, pa še se ga da prilagoditi s preoblekami. Na začetku je videti kot kak medijski predvajalnik sistema Windows, a pod ogrodjem skriva pravi protivirusni program, ki Vas bo ščitil pred vso virusno golaznijo, ki bi utegnila ogroziti Vaš sistem. Med drugim pazi tudi na to, da si ne prenesete skriptnih dadotek s skritimi virusi. Kot pravemu protivirusnemu programu mu ne manjka niti nadgradnja definicij, ki jih nasnemate iz spleta. Namesti se tudi v orodno vrstico, od koder ga lahko upravljate. Prenos

 

 

AVG-FREE antivirus nudi dobro protivirusno zaščito brez finančnih stroškov. AVG Anti-Virus Free Edition nudi vsa nujna orodja, tudi orodje za skeniranje vašega trdega diska in e-pošte, kot tudi ščit ki v realnem času preprečuje okužbe z virusi.

AVG dnevno išče nove definicije dnevno, vendar se lahko po potrebi to tudi spremeni. Če bi virus povzroči resne težave sistema, AVG ustvari zagonski medij ki v MS-DOS načinu pregleda vaš računalnik. Program minimalno obremeni vaš sistem ko pregleduje vaš sistem, ali ko teče v ozadju in vedno učinkovito preprečuje grožnje. Vmesnik ni ravno najlepši, vendar je predvsem preprost za uporabo. Prenos

 

 

Profesionalni antivirusni programi:

 

ESET NOD 32                                  Opis: NOD 32

Kaspersky Internet Security 2010       Opis: Kaspersky