ESET NOD32 Antivirus

Integrirana, realno-časovna zaščita pred virusi, črvi, trojanci, spywareu, adwareu, phishingu in hackerji. Najboljša detekcija, najhitrejše delovanje, najmanjša poraba sistemskih resursov.

Pregledna zaščita

ESET NOD32 je enoten, visoko optimiziran pogon, ki deluje kot poenoten sistem proti grožnjam, ki ščiti pred širokim spektrom škodljivih programov - virusi, črvi, spywareom in ostalimi škodljivimi kodami, ki se neprestano razvijajo. ESET NOD32 uporablja patentirano ThreatSense® tehnologijo za zaznavanje današnjih in jutrišnjih groženj v realnem času, z analiziranjem izvršljive kode in iskanjem škodljivih delov - tako da ste vedno en korak pred programerji virusov.

Proaktivna detekcija v realnem času

Najboljša varnost je proaktivna. Zaščita pred škodljivimi programi mora biti aktivna v trenutku napada. Vsaka minuta več, ko mora nekdo čakati na posodobitev virusnih definicij, ustvari varnostno luknjo, ki ima lahko uničujoče posledice. ESET NOD32 ThreatSense® tehnologija zapre to luknjo, ki jo drugi izdelki puščajo odprto.
NOD32 analizira izvajanje aplikacij v realnem času za zlonamerno kodo in zazna ter blokira 90% novih groženj proaktivno, brez potrebe po posodobitvah virusnih definicij v večini primerov. Večina ostalih proizvajalcev izda posodobitve virusnih definicij šele nekaj ur po tem, ko so bile njihove stranke žrtve napada in jim poslale primerke kode.

Integrirana zaščita

Virusi, črvi, adware in spyware se lahko, in bi se morali zaznavati z enim samim pogonom. Dobro zgrajena in integrirana aplikacija, kakršen je ESET NOD32 lahko zazna adware, spyware, viruse, rootkite in ostale škodljive napade. Bodite skeptični do prenapihnjenih internetnih "vse-v-enem varnostnih sistemov", ki zasedejo stotine megabajtov na vašem PCju. Ti običajno obstajajo, ker so proizvajalci dobili vrsto produktov, ter jih zapakirali skupaj. Nasprotno je bil NOD32 načrtovan iz jedra kot enoten, visoko optimiziran pogon, ki zaustavlja škodljive programe.

Hitro delovanje

Odlični detekciji ni treba upočasniti vašega računalnika. Napisan pretežno v sestavljeni kodi, NOD32 neprestano dobiva nagrade za najhitrejše delovanje med vsemi protivirusnimi aplikacijami, v povprečju pa je 2 do 5 krat hitrejši od konkurence. Prehod na NOD32 dejansko optimizira delovanje vašega računalnika.

Najmanjša poraba sistemskih sredstev

NOD32 minimizira obremenitev diska ter spomina, in pušča več sredstev za delovanje vaših aplikacij. Namestitveni program je velik nekaj več kot 30MB, sam program pa zavzame okoli 40MB spomina (to niha s spremembami v tehnologiji detekcije). Dnevne posodobitve, ki vključujejo hevristično logiko in virusne definicije, so običajno med 20 in 50 kB.

Enostaven za upravljanje

Posodobitve programa in baze podatkov so avtomatsko izvedene v ozadju, tako da vam ni potrebno nikdar skrbeti ali je vaš računalnik zaščiten z najsodobnejšimi virusnimi definicijami. Če ste domači uporabnik lahko NOD32 samo "nastavite in pozabite" ("set it and forget it"). Poslovni in mrežni uporabniki pa lahko uporabijo optimizirano Remote Administrator konzolo, s katero lahko centralno nameščajo, posodabljajo in nadzorujejo tisoče NOD32 delovnih postaj in strežnikov.
.
.

Več: