Prepoznava z obrazcev in dokumentov

Če imate goro nekih izpolnjenih obrazcev z določenimi podatki, Vam to lahko obdelamo in napolnimo s ključnimi podatki v MS Excel tabelo ali MS WORD dokument. Imamo izkušnje z digitalno obdelavo in OCR-razpoznavo dokumentov. Dokumente Vam lahko poskeniramo in obdelamo po Vaših željah. Izluščimo določene izpolnjene podatke z obrazca in jih pripišemo k dokumentu. Po obdelavi se po obrazcih / dokumentih lahko išče po ključnih bedeah ali se kreirajo določeni seznami z dogovorjenimi podatki.

 

Praktični primer prepoznave obrazcev:

Imate večjo količino pristopnih izjav z vnešenim elektronskim naslovom oseb. Sedaj bi pa radi seznam vseh elektronskih naslovov ter ime in priimek osebe. Mogoče se želi tudi status moški/ženska in številka izjave.

Po obdelavi so vsi obrazci v digitalni obliki opremljeni s ključnimi podatki ter aktualni seznam MS EXCEL tabela z željenimi podatki o osebah podpisnikih.

Lahko se nastavi/omogoči elektrosnki arhiv, kjer imate dostop do skeniranih obrazcev in iskanje po obrazcih. Odvisno od želja se Digitalni arhiv lahko vzpostavi v oblaku ali na lokaciji pri Vas.

Upoštevati je potrebno tud GDPR.